top of page
bysteef-091.jpg

Over BySteef

Hand geselecteerd, organisch geproduceerd

Van de markt naar een prachtige winkel in Santpoort Noord.

Deze winkel is geen standaard groente en fruitwinkel, hij is een tikje anders, eigenwijs en eigentijds een echte beleving.

Laat je verleiden, kijk rond, proef, neem de tijd en laat je inspireren. Kook jezelf of toch een keer een makkelijke avond, alles is mogelijk. Ons team staat er klaar voor en in een gezellige omgeving waar wij er alles aan doen om u zich te doen thuis te voelen.

Het idee van hoe deze winkel eruit zou moeten komen te zien zat in mijn hoofd. Maar dit alles zou heb ik niet kunnen realiseren zonder hulp van lokale ondernemers zoals Pascal Voetelink, Poolster koeltechniek, schildersbedrijf Reno en Hans van Poepiesjiek. 

Gert Donker van Donker winkelmakers en ik hebben samen uren zitten brainstormen en met mijn ideeën en zijn ervaring is het uiteindelijke resultaat fantastisch geworden. 

 

Van de markt naar een winkel.

Het is een hele nieuwe energie en een nieuwe ervaring!

De markt is de plek waar ik 30 jaar met plezier heb gewerkt. Hier heb ik, via mijn vader, het vak en de kennis vergaard.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging, By Steef, fruit Groente en meer is er klaar voor om de komende jaren Santpoort en omgeving te mogen bedienen van onze service en kwaliteit!

bottom of page