top of page
bysteef-085.jpg

Ontdek het assortiment.

Iedere dag ben ik bezig met de inkoop voor de winkel, ik bel mijn contacten en ga langs om te kijken, ruiken en proeven.

Ontdek hier
Waar haal ik alle producten vandaan?

Ik kijk altijd naar seizoensgebonden producten, versheid en de afkomst van de producten.

Altijd ben ik op zoek naar mooie, eerlijke en meest bijzondere producten waar ik trots op ben om de mensen mee kennis te laten maken en achter sta om te verkopen. Foodcenter in Amsterdam (De stigter, De Mooij, van der Meij en Rustenburg), Molenaar, De Ruiter en Sligro in Haarlem en Van der Lem uit Heemskerk zijn de groothandels waar ik mijn waar inkoop.

In mijn zoektocht naar mooie producten laat ik mij leiden door de seizoenen. Ook probeer ik zoveel mogelijk Nederlandse producten aan te bieden of producten van Nederlandse telers die zich hebben gevestigd in landen als Spanje, Marokko en Frankrijk.

Onze verse keuken vol lekkernijen!

Kom gezellig langs en bekijk ons variërende assortiment aan verse maaltijden en smoothies!

In onze keuken is een heuse kok aan het werk. Hij heeft al in vele Haarlemse keukens gekookt en bereidt zijn smaakvolle gerechten met veel liefde. Gerechten zoals stampotten, salades, wereldse maaltijden en fruitsalade maar ook soepen, smoothies, diverse smeersels worden iedere dag vers gemaakt. Hebt u een verzoek of kookadvies nodig dan is er altijd iemand met een luisterend oor die u daar graag bij helpt.

Zo kunnen we ook uw feest of BBQ verzorgen met heerlijke salades en andere vegetarische gerechten.

Meer dan alleen vers fruit en groente!

Ontdek meerdere mooie producten zoals heerlijke granola, noten en meer! 

In onze winkel zijn ook andere gezonde lekkernijen te vinden zoals, Paulies Ginger, Siropen van Bigalett, homemade granola uit Piens keuken en noten van het notenhuis.

 

Fruitmanden maak ik op mijn eigen manier, net als mijn winkel iets eigenwijs en origineel voor alle prijsklassen.

bottom of page